logo
RNTV Live

Țeapă! Negulescu de la SGU e foc și pară! Cine vine să-i ia locul

ovidiu negulescu sgu
rnews

Negulescu de la SGU e foc și pară! Cine vine să-i ia locul

Scandal maxim la SGU Ploiești! Directorul interimar Ovidiu Negulescu e foc și pară, din cauză că nu a trecut evaluarea la concursul de ocupare a postului. 

Are și de ce! Sursele Republika News spun că postul va fi preluat de un personaj devenit celebru. Un tânăr propulsat cu motoare de rachetă în administrația ploieșteană!

L-am contactat telefonic pe Ovidiu Negulescu pentru un punct de vedere. Este în continuare supărat pe Republika News, pentru că am publicat informații explozive din culisele SGU.

Directorul interimar ne-a îndrumat să preluăm declarația dumnealui de la colegii din presă, susținând că a dat comunicat în acest sens.

Confundând, evident, o declarație dată unuia sau mai multor jurnaliști cu un comunicat care se distribuie, obligatoriu, tuturor instituțiilor media acreditate.

Am reușit să aflăm de la Negulescu numai faptul că mandatul domniei sale se întinde pe 4 luni și a început pe 4 septembrie. Ceea ce e foarte important. Veți vedea imediat de ce.

Facem o paranteză pentru a reaminti că, până acum, toate solicitările reporterilor Republika News pentru conducerea SGU au rămas fără răspuns.

Dar iată ce le-a spus Ovidiu Negulescu jurnaliștilor de la Observatorul Prahovean.

”Am solicitat să mi se spună care au fost criteriile de departajare și cum s-a realizat notarea”, a declarat pentru observatorulph.ro Ovidiu Negulescu, vizibil supărat.

Observatorulph.ro precizează că lui Negulescu i s-a comunicat verbal că nu a luat concursul, deși a obținut nota 6.80.

De ce trebuie să fie supărat, de fapt, Negulescu

Sursele Republika News fac un tablou sumbru al activității SGU Ploiești. La nivel de conducere e scandal din nou!

Pentru că planul ar fi următorul:

La expirarea mandatului actualului director interimar, pe 4 ianuarie, dacă postul nu s-a ocupat, funcția va fi preluată de un membru al Consiliului de Administrație, tot cu caracter interimar.

Ghici cine e în joc de glezne?!

Nimeni nu ia examenul, lui Negulescu îi expiră mandatul, și atunci apare… Ionuț Crețu!

Președinte al Consiliului de Administrație, dar incompatibil cu funcția de director conform criteriilor de admitere la examen, deoarece deține o funcție de conducere într-un partid. Este președinte TSD Prahova.

Seamănă a tactică prin “învăluire”?

Așteptăm un punct de vedere și de la primarul Adrian Dobre, cu privire la tema fierbinte a examenului pentru postul de director SGU.

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor