logo
RNTV Live

A venit și spectacolul! (GALERIE FOTO)

main aninpet
Cristian Anghelescu

A venit și spectacolul! (GALERIE FOTO)

În această după-amiază, la marginea Târgoviștei, Petrolul a disputat meciul cu FC Aninoasa, partidă contând pentru cea de-a XVI-a etapă a Ligii a III-a, seria a III-a.

În fața unui public numeros alcătuit în cea mai mare parte din suporteri veniți de la Ploiești, elevii lui Romică Ciobanu s-au impus cu 7-1 (3-0), la capătul unei dispute pe care a dominat-o autoritar, din primul și până în ultimul minut.

Prima repriză

Meciul a debutat abrupt, chiar din secunda 90 Petrolul reușind să deschidă scorul: din flancul drept, Nini Popescu a centrat perfect iar VELISAR a șutat fără nicio speranță pentru portarul Tătar: 0-1!

După alte două minute, în urma unor altercații între reprezentanții Jandarmeriei și cei ai fanilor Petrolului, arbitrul Anghelinei a decis oprirea jocului.

Totul a durat circa 10 minute, vreme în care președintele Cristi Vlad a vrut să aplaneze conflictul sfârșind prin a fi lovit și busculat de niște fani încinși până la cote de avarie!

Odată reluată, partida a curs în aceeași direcție iar Ciocâlteu (17) a șutat violent, de la 25 de metri, razant cu butul drept! Trei minute mai târziu, acealași Ciocâlteu a șutat de la 13 metri, lateral dreapta, balonul a deviat din Diță și a lovit bara dreaptă! La faza imediat următoare, după un adevărat slalom, CIOCÂLTEU a ajuns în poziție centrală, la 10 metri, iar balonul a plescăit plasa după un șut fără nicio speranță pentru portarul gazdelor: 0-2!

În minutul 25, după o cursă începută din apropierea centrului terenului, ARNĂUTU a ajuns, singur, în careul advers, l-a driblat și pe Tătar și a înscris ca la antrenament: 0-3!

Cu trei minute înainte de finalul reprizei, plecat singur spre… 0-4, Nini Popescu a intrat în careu și a vrut să-l ironizeze pe Tătar – i-a și ieșit! – dar mingea plasată spre vinclu a ocolit colțul barelor la câțiva centimetri!

Repriza secundă

La patru minute de la reluare, Arnăutu a fost la un singur pas de a mări diferența, șutul său din colțul careului mic fiind respins în corner de către Pahonțu. Imediat, Velisar a șutat către poartă dar ARNĂUTU a deturnat traiectoria balonului și l-a păcălit pe nefericitul goal-keeper al gazdelor: 0-4!

În minutul 57, prins pe contre-pied, Prunescu gafează în interiorul careului mare și Codroiu a îndeplinit o simplă formalitate, de la 10 metri: 1-4!

În minutul 70, după o incursiune a lui Lambru, atacantul ploieștean este busculat în careu și arbitrul a dictat penalti! Lovitura a fost transformată de către ARNĂUTU: 1-5!

Descătușați, elevii lui Ciobanu au reușit un nou gol cu un sfert de oră înainte de final, Arnăutu oferind o centrare superbă iar LAMBRU, cu pieptul, din plonjon, a mișcat, din nou, tabela: 1-6!

Același LAMBRU (87) a fost beneficiarul perfect al pasei lui Ciocâlteu și a fixat scorul final, 1-7!

Casetă

FC Aninoasa – Petrolul Ploiești 1-7 (0-3)

Stadion: “Comunal” Aninoasa. Spectatori: circa 800. Marcatori: Codroiu (57)/ Velisar (2), Ciocâlteu (21), Arnăutu (25, 50, 71- penalti), Lambru (75, 87)

FC Aninoasa: Tătar (78 I. Grigore) – Diță (36 Codroiu), Neaga, Blas, Pahonțu – Lică (27 Dinu) – Grigorescu, Maican (cpt), Călinescu, Nedelea – Codroiu.

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Prunescu (68 Antoche), Ichim, Olaru – Tudor Șaim (55 Lambru), Chindriș (cpt), Andor (46 Cl. Tudor), Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu, N. Popescu (55 Catană). Antrenor: Romeo Ciobanu.

Cartonașe galbene: Blas (31), Dinu (66)/ N. Popescu (26), Neaga (38)

Au arbitrat: Bogdan Ionuţ Anghelinei – Florian Alexandru Vişan (ambii din Galaţi) și Daniel Vlase (Slobozia Conachi – Galaţi)

Observatori FRF: Mugurel Vădan (Bucureşti) și Gabriel Oprea (Snagov – Ilfov)

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor