logo
RNTV Live

A poftit la bunul altuia şi a fost reţinut de poliţişti

Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat
Mihai Constantinescu

A poftit la bunul altuia şi a fost reţinut de poliţişti. Semne bune anul nu are pentru un prahovean de 54 de ani. Acesta s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat că a furat bunul unei alte persoane.

De fapta sa s-a aflat ieri. Polițiști din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească l-au identificat și depistat pe bărbatul care ar fi sustras o bicicletă electrică de pe raza comunei Valea Călugărească, cu două nopți în urmă.

În fapt, la data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., o persoană necunoscută a pătruns într-o anexă a locuinței. A poftit la o bicicletă electrică în valoare de aproximativ 4.000 de lei pe care a furat-o

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Bicicleta a fost identificată și predată persoanei vătămate.

În baza probatoriului adminsitrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/proiectul-privind-prelungirea…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor