logo
RNTV Live

Înfrângere după un meci dramatic, cu suspans, rar…

tricolorul - steaua
Cristian Anghelescu

Înfrângere după un meci dramatic, cu suspans, rar…

La capătul a aproape două ceasuri și jumătate de volei la cel mai înalt nivel, Tricolorul LMV a pierdut cu 2-3 (25-18, 18-25, 25-18, 21-25, 18-20) în fața bucureștenilor de la Steaua.

Un meci care se vede rar, cu faze electrizante, apărări beton și atacuri deslănțuite, o partidă care chiar se poate povesti!

Elevii lui Sergiu Stancu au început bine, câștigând primul set la o diferență de șapte puncte. Apoi, pe fondul unei relaxări premature, l-au cedat pe următorul la aceeași diferență și s-au impus în cel de-al treilea tot cu 25-18!

Setul patru, voit a fi ultimul și, implicit aducător de trei puncte, a fost echilibrat. Prea multele greșeli de serviciu, însă, au făcut ca oaspeții să treacă la conducere după un start de set pozitiv pentru gazde.

Bucureștenii s-au trezit din pumni!

Așa cum este în sport, dar în special la volei, partenera de joc s-a trezit din pumni și a reușit să termine victorioasă setul în 30 de minute de joc intens.

Iar decisivul, din păcate, a arătat o echipă ploieșteană labilă, care a avut 4-0 și 8-4 dar a cedat setul cu 18-20, după 28 de minute, ultimele 10 chiar dramatice!

Elevii lui Stancu au avut inclusiv o minge rară de meci, la 17-16, dar Milivojevic, singur pe fileu, fără blocaj, nu a punctat preferând o pasă dovedită inutilă!

Kroiss și Lakcevic, vedetele celor două echipe

Jucătorii meciului au fost cei doi libero, atât Kroiss cât și Lakcevic fiind adevărați zburători, ajungând de câteva ori să salveze mingi chiar din tribune!

Cheia partidei a fost serviciul, oaspeții având în Cubrilo, Cherbeleață, Kouki și Nemeth adevărate guri de tun!

De cealaltă parte, altermând perioadele foarte bune cu greșeli inacceptabile, Olteanu&Co. au sfârșit asistând la hora bucuriei “militarilor”! O echipă care nu le este cu nimic superioară, poate doar o tușă finală la capitolul “serviciu”. Care a contat, decisiv, în această seară!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor