logo
RNTV Live

A început sezonul de trap! Ramon II, câștigătorul Premiului de Deschidere!

hipodrom premiul de deschidere
Ciprian Radu

Ramon II, câștigătorul Premiului de Deschidere

CSM Ploiești a organizat, astăzi, prima reuniune de trap din 2018. Peste 500 de ploieșteni au venit să vadă cele patru curse. 

Ținând cont că minivacanța de 1 Mai a început, prima reunine a sezonului 2018 s-a bucurat de prezența ploieștenilor.

Părinți cu copii, dar și vechi pasionați ai turfului au venit să vadă primele curse de anul acesta.

Deși sezonul a început cu întârziere, din cauza unor aspecte pe care cei care se ocupă de activitate le consideră inexplicabile, Hipodromul Ploiești își atinge, iată scopul.

Mai jos, puteți viziona un material VIDEO realizat la Hipodrom, care conține și trei declarații oferite de consilierul local Gheorghe Andrei, coordonatorul activității la Hipodrom, Lucian Rădulescu, și proprietarul de cai Marian Manea.

Prima victorie importantă a anului a fost obţinută de armăsarul condus de Cristian Slate.

Ramon II s-a impus clar în Premiul de Deschidere, fiind urmat de Zenobia K (driver Mihai Păun), Haiti (Mihai D. Vasile) şi Vito V (Cristian Ionescu). Festivitatea de premiere a fost oficiată de consilierul local Gheorghe Andrei.

În celelalte curse ale zilei, s-au impus: Renumit – Premiul Ager, Nelmar – Premiul Arena şi Maybe Baby – Premiul Atena.

În pauza dintre curse, spectatorii au fost delectați cu o demonstrație de sărituri efectuată de cei de la Domeniul Cailor Urlați, care oferă și lecții de echitație în incinta Hipodromului Ploiești.

De asemenea, copiii veniți la eveniment s-au putut plimba cu poneii.

Următoarea reuniune va avea loc peste două săptămâni, pe 13 mai, atunci când se va ţine Premiul de Mai, o alergare semiclasică rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor