logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/ Oborul ploieştean, “luat la bani mărunţi” de jandarmi. O femeie din Republica Moldova a dat de necaz

oborul ploieştean
Mihai Constantinescu

Oborul ploieştean, la control!

GALERIE FOTO/ Oborul ploieştean, “luat la bani mărunţi”de jandarmi. O femeie din Republica Moldova a dat de necaz

Control de amploare astăzi în oborul ploieştean. Jandarmii au vrut să se asigură că activitatea în acest loc se desfăşoară în condiţiile impuse de lege.

Dar surprizele nu au întârziat să apară. O femeie de 61 de ani  din Republica Moldova a fost depistată cu 200 de pachete de țigarete fără timbru fiscal pe care intenţiona să le vândă. Persoanei în cauză i s-au întocmit acte de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României, urmând ca țigaretele și persoana în cauză să fie predate organelor de urmărire penală pentru continuare cercetărilor .

Tot astăzi a mai fost depistată o altă femeie ce oferea spre vânzare 25 perechi pantofi sport, purtând inscripția unei marci înregistrate la O. S. I. M pentru care nu a putut să prezinte certificat de autenticitate. Acesteia i-au fost întocmite acte de sesizare pentru încălcarea legislației privind mărcile și indicațiile geografice în conformitate cu prevederile Legeii 84/1998.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor