logo
RNTV Live

A făcut scandal într-un restaurant din zona de Nord a Ploieștiului și apoi a furat banii a doi minori

Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat
Mihai Constantinescu

A făcut scandal într-un restaurant din zona de Nord a Ploieștiului și apoi a furat banii a doi minori.

Ieri, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie în formă continuată.

Totul s-a petrecut ieri în jurul orei 16.00. Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană s-a manifestat recalcitrant în interiorul unui restaurant din zona de Nord a municipiului Ploiești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit, la scurt timp, identificarea și ulterior depistarea persoanei implicate, ca fiind un bărbat de 43 de ani, din comuna Bărcănești.

Totodată, polițiștii au identificat la fața locului doi minori care au declarat că în timp ce se aflau în incinta unității, același bărbat le-ar fi cerut banii pe care îi aveau la ei, reușind să îi deposedeze prin violență de sumele de 10, respectiv 12 lei, ulterior persoana în cauză părăsind incinta într-o direcție necunoscută.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată în formă continuată.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor