logo
RNTV Live

A demarat acţiunea naţională „FOC DE ARTIFICII”. Prevenirea producerii unor evenimente negative, prioritate/ FOTO/ VIDEO

petarde-1
Mihai Constantinescu

A demarat acţiunea naţională „FOC DE ARTIFICII”. Prevenirea producerii unor evenimente negative, prioritate

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Este motivul pentru care oamenii legii iau măsuri de siguranță pentru ca totul să se desfăsoare în siguranță, știut fiind faptul că este și sezonul cand se folosesc materiale pirotehnice periculoase.

Comisarul de poliție Oprea Bogdan din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase– Prahova a prezentat în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul IJP Prahova, categoriile de articole pirotehnice prevăzute de legislație și măsurile luate în cadrul planului național „FOC DE ARTIFICII”. Acțiunea are drept scop prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

Lanivel național, până în prezent au fost efectuate 92 de acțiuni și controale. Au fost înregistrate 37 de dosare penale, în care sunt cercetate 55 de persoane.

În urma acestor activități, au fost constatate 53 de infracțiuni și aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.215 de lei.

Totodată, au fost confiscate aproape 9 tone de articole pirotehnice în valoare de 122.800 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor