VIDEO/ HIDRO PRAHOVA SA asigură continuitatea serviciilor de apă şi canalizare

VIDEO/ HIDRO PRAHOVA SA asigură continuitatea serviciilor de apă şi canalizare

Reprezentanţii Hidro Prahova SA anunţă prahovenii că vor beneficia în continuare de servicii de apă şi canalizare de calitate.

Echipa companiei lucrează în permanenţă ca toţi clienţii să beneficieze de servicii de înaltă calitate, 24 de ore din 24.

““La această oră, nu există un cadru legal în vigoare pentru amânarea plății utilităților în cazul persoanelor fizice, incluzând aici serviciile de apă și canalizare. Tocmai din acest motiv am considerat necesar să facem un apel la abonații HIDROPRAHOVA, prin intermediul acestei campanii de informare, și să le transmitem că plata la timp a facturii va asigura continuitatea serviciilor de apă și canalizare, în condiții de siguranță. Abonații pot achita facturile în siguranță, utilizând metodele de plată aflate la dispoziție și comunicate pe facturi sau pe site-ul www.hidroprahova.ro. La nivelul societății HIDRO PRAHOVA, este în curs de implementare procedura de transmitere prin email a facturilor, pentru cei care aleg această soluție, precum și posibilitatea de a face plăți online din contul de utilizator. Activitatea de relații cu clienții a societatii HIDRO PRAHOVA este funcțională și se asigură în regim de continuitate, prin informații oferite abonaților cu privire la facturi, modalități de plată sau orice alte probleme semnalate” a declarat directorul general al societății HIDRO PRAHOVA SA, Adrian Semcu.

Plata facturlor se poate face prin BCR, PayPoint  sau prin aplicația de facturare Un-doi Centrul De Plăți

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

BURSA DE VALORI EDUCAȚIONALE – Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești, Colegiul...

Prof.  Emilia Simion Vasilescu – Coord. proiecte si programe educative  Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești Prof. VALI ȘERBAN Dir. Colegiul Tehnic Forestier Câmpina Indiferent de scoala...