logo
RNTV Live

A condus beat, fără permis și cu ITP-ul expirat

media-166022102451245900
Ștefan Petre

Un bărbat de 33 de ani din Slănic Moldova, județul Bacău, a fost oprit în trafic de polițiști. Ce aveau însă să descopere oamenii legii e de-a dreptul inimaginabil.

„La data de 05 martie a.c, în jurul orei 09:30, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Staţiunii Slanic Moldova, în timp ce executa serviciul de patrulare pe DN12B a oprit în trafic un autoturism ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu, la volanul căruia se afla un localnic de 33 de ani.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, bărbatul a declarat că nu are documentele asupra sa, fapt pentru care polițiștii au procedat la verificarea acestuia în bazele de date ale Poliţiei Române, constatându-se faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au reţinut și certificatul de înmatriculare al autoturismului, stabilind faptul că, autoturismul avea inspecția tehnică periodică expirată din data de 27 octombrie 2022.

Conducătorul auto este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.”

Sursă: IPJ Bacău

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor