logo
RNTV Live

Un prahovean a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a-şi găsi mama dispărută

dispăruta
Mihai Constantinescu

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au fost sesizați de către un bărbat din Vălenii de Munte, cu privire la faptul că mama sa, numita BURLAN LEONTINA, în vârstă de 80 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 7 decembrie, în jurul orei 12:00, fără a mai reveni.


Semnalmente: înălţime aproximativ 1,40 m, constituţie slabă, greutate de aproximativ 50 kg, păr alb, faţă ovală, ochi negri, ten deschis, fără semne particulare.


La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, fustă neagră, pe cap purta un batic negru și în picioare purta cizme de cauciuc de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor