În incendiul de la Ecoburn a ars şi omul dispărut de ieri

cautam-reporteri-republikanews

În incendiul de la Ecoburn a ars şi omul dispărut de ieri, carbonizat. A fost găsit după câteva ore de luptă cu focul. Încă de ieri, când a fost găsită o bicicletă în apropierea locului unde izbucnise incendiul s-a presupus că există şi o victimă. Se pare că este vorba despre un angajat al incineratorului, un bărbat de 34 de ani din Strejnicu.

Nici în această dimineaţă incendiul nu era încă lichidat în totalitate. Se dă în continuare cu apă, iar în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranța arde mocnit pe dedesubt, acolo unde pompierii nu au acces să ajungă cu apă.

just insolv sprl

Cadavrul crboniyata a fost descopeit chiar în zona afectată, acolo unde am presupus că poate fi persoana și au găsit-o.

Vezi şi https://republikanews.ro/exclusiv-video-incendiu-de…/

Vezi şi https://republikanews.ro/copila-minune-a-ploiestiului…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

1 COMENTARIU

  1. Spurcăciunile astea’ de la mafiile de partid/e preferă să incendieze locațiile pentru a scăpa de deşeuri ( mult mai ieftin ) , decât să le elimine legal ( implică costuri care diminuează îmbogățirea rapidă ,, de tip manelist ” ). Simulează incendiu accidental , pomperii îl sting ,, la pwulivară ” pe banii noştrii ( I.S.U. sânt bugetari , populația plăteşte în plus ,, taxa protecție civilă / incendiu ” ) după ce a ars tot , iar populația şi mediul suportă consecințele. Este mult mai uşor şi mai ieftin să repari nişte rahaturi de hale astfel…iar dacă mai ai şi asigurare / asiguratori pe mână , totul este perfect ( ,, parfum “).Acum , fiindcă a murit omul acela , la mititica cu voi ! Sau vă scot basma curată ,, organele judiciare / securiştii parte din O.C.M.P.R.” ?! Ați dat ,, dreptul de jmecher ” ? P.S. ,, A fost un scurtcircuit la instalația electrică ” )):: …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here