Sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au participat, recent, la două competiţii continentale importante – Campionatele Balcanice U18 şi Cupa Europeană U21. La cele doua concursuri, sportivii au reuşit să obţină o medalie de aur şi una de bronz.

Medalia de aur a venit din partea lui David Ţugui, care a făcut parte din delegaţia ce a reprezentat România la Campionatele Balcanice de Juniori 2 – U18 de la Podgorica, Muntenegru. El a concurat în limitele categoriei „+90 kg” şi a reuşit să câştige prin ippon (înainte de expirarea timpului regulamentar – superioritate tehnică) toate cele patru meciuri susţinute. La competiţia din Muntenegru au fost prezenţi 334 de sportivi din 11 ţări: Albania, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Cipru, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Turcia, Republica Moldova şi România.

Medalia de bronz a fost cucerită de Rareş Arsenie,  care a fost prezent alături de Vanessa Tolea la Cupa Europeană de Juniori U21, de la Graz, Austria. El a urcat pe podiumul categoriei „-100 kg” după un parcurs cu 4 victorii şi o singură înfrângere.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *