Sursă foto: IGPR

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș pun în aplicare, în această dimineață, 14 mandate de percheziție domiciliară în județele Mureș, Giurgiu, Ilfov, Dâmbovița și municipiul București, într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Prejudiciul estimat până în prezent de oamenii legii este de aproximativ 1.000.000 de lei, cercetările continuând în vederea documentării întregii activități infracționale.

Acțiunea este sprijinită de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și se mai bucură de ajutorul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureș, de cel al polițiștilor inspectoratelor de poliție județene Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, precum și de cel al jandarmilor.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

IGPR face precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursă: IGPR

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *