În Filipeștii de Târg, operatorul de transport VINOTRANS refuză să elibereze abonamente gratuite, conform legii, elevilor! Află dacă s-a rezolvat situația.

Sâmbătă, operatorul de transport VINOTRANS a spus că nu pot elibera abonamente gratuite elevilor pentru că liceele nu au transmis listele și ruga părinții să se asigure că unitățile de învățământ le vor transmite listele cu elevii.

Cu toate acestea, sâmbătă, VINOTRANS a continuat să elibereze abonamente contra cost elevilor, chiar dacă în mod normal operatorul de transport nu elibereaza abonamente în weekend. REAMINTIM FAPTUL CĂ ESTE ILEGALĂ ELIBERAREA ABONAMENTELOR CONTRA COST PENTRU ELEVI!

Astăzi, operatorul de transport a spus că nu au fost semnate contractele și acesta este motivul pentru care ei nu pot elibera abonamente. O eleva a sunat la Inspectoratul Școlar Prahovean, unde i s-a spus că „nu trebuie semnat nici un contract de catre scoala”. De asemenea, eleva susține că a venit să discute cu un reprezentant al firmei de transport, dar i s-a închis geamul în nas pentru ca „am avut tupeul sa ii spunem sa ne dea abonamentele pe baza legii”.

De asemenea, firma de transport VINOTRANS a spus că vor da banii înapoi pe abonamentele cumpărate ILEGAL de părinți. Operatorul de transport mai are licență doar până la 1 ianuarie 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *