Sursa foto: Sport.ro

Hermannstadt face anunțul oficial al prelungirii contractului cu antrenorul Marius Măldărășanu, confirmând astfel informația dezvăluită de Gazeta Sporturilor pe 10 mai.

Ne încarcă acum un sentiment de mare, mare emoție și suntem bucuroși să vă anunțăm pe toți că Mister Marius Măldărășanu tocmai a semnat prelungirea contractului pentru următoarele două sezoane alături de FC Hermannstadt”, a informat, pe pagina de Facebook a clubului, clubul din Sibiu.

Hermannstadt confirmă prelungirea contractului cu Marius Măldărășanu, conform informațiilor obținute de la Gazeta Sporturilor. Conform noilor termeni, Măldărășanu va primi un salariu lunar de 9.000 de euro în sezonul 2023-2024, iar în sezonul 2024-2025 va câștiga 10.000 de euro pe lună.

Anterior, Măldărășanu avea un salariu lunar de 7.000 de euro și era în ultimul an de contract.


De când a preluat conducerea echipei în iulie 2021, Măldărășanu a avut un impact semnificativ asupra performanțelor lui Hermannstadt în acest sezon, reușind să o promoveze în Superligă în anul precedent și lăsând o impresie excelentă.

Marius Măldărășanu, factorul decisiv pentru echipa Hermannstadt
De când a preluat funcția în iulie 2021, Măldărășanu a avut un impact deosebit asupra echipei, care a reușit să promoveze în Superligă în sezonul trecut. Performanțele sale remarcabile în acest sezon au lăsat o impresie puternică.

În prezent, echipa din Sibiu ocupă locul 10 în clasamentul play-out-ului, cu o distanță confortabilă de 6 puncte față de locurile de baraj.

Dacă nu ar fi fost penalizată cu 9 puncte în luna decembrie, Hermannstadt ar fi avut șanse reale să se califice în play-off. La momentul în care a fost sancționată, echipa se afla pe locul 6 în clasament!

Înainte de a se alătura echipei Hermannstadt, Marius Măldărășanu a antrenat și alte cluburi, precum Astra (iulie-septembrie 2018) și Metaloglobus (iunie 2019-mai 2020).

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *