Sursă foto: DigiSport

Reacțiile provenite din tabăra Petrolului după meciul încheiat la egalitate, scor 2-2, contra celor de la FC Voluntari, au oferit mai multe comentarii interesante.

Poate cea mai surprinzătoare declarație a fost oferită de antrenorul Florin Pârvu:

„În acest sezon, nu putem participa pentru cupele europene, nu s-a aplicat pentru licență. Cred că este o decizie bună, suntem o nou-promovată. Trebuie să facem lucrurile corect, apoi poate vom putea face pasul și spre play-off, în primul rând.”

Alte declarații ale antrenorului „lupilor”

„Am venit să jucăm, să luăm puncte, focusul nostru este acesta până la final. Un joc cu intensitate bună, Voluntari e una dintre cele mai bune din play-out, îi urez baftă lui Ciobi și sper să salveze echipa. Mă bucur că am revenit în joc, felicit băieții pentru determinare, e un rezultat foarte bun pentru noi.

Așa cum am spus, orice echipă își dorește stabilitate, iar acum este. Jucătorii simt asta și asta mă bucură foarte mult, sper să fim așa până terminăm play-out-ul. Este important că lucrurile sunt în regulă la Petrolul, nu sunt probleme și vrem să fim concentrați pe ceea ce urmează.

Avem meci sâmbătă, ne așteaptă un joc greu cu Botoșani, ei își doresc să câștige acest play-out. Ne dorim să scoatem maxim din fiecare meci, iar la final tragem linie și vom vedea unde suntem.

Ce spun fotbaliștii Petrolului

„M-am dus decis la penalty, să bat tare, și mi-a ieșit. Ne bucurăm, am muncit 90 de minute și am luat un punct. E bine, de mâine ne concentrăm la următorul meci.

La început ne-a fost greu, pe partea financiară nu am stat așa bine, dar acum s-au mai reglat lucrurile, suntem aproape la zi cu banii, ceea ce este normal. De asta muncim în fiecare zi și venim la meciuri, să fim răsplătiți. Ne bucurăm că se întâmplă asta, zic că se vede și pe teren. Am scos un punct, puteam și mai mult, dar ne mulțumim cu atât.

– Gheorghe Grozav, atacant Petrolul

„Un punct cu o echipă bună, în deplasare. Acum ne gândim la meciul cu Botoșani.

Chiar vorbeam cu colegii, le-am zis că nu au cum să anuleze golul. (n.r. golul marcat de Seniko Doua în minutul 88, validat după consultarea VAR) Tu vrei să ieși din careu și colegul șutează. Ce ar trebui, să ieșim pe margine să-i lăsăm culoar de șut? Atât timp cât te retragi, nu ai cum să influențezi faza intenționat.

Situația e strânsă, nu suntem salvați matematic. Se poate merge și la baraj. Atât timp cât nu respecți fotbalul, nu respecți meseria, Ăl de sus te bate.

– Paul Papp, fundaș Petrolul

Sursă: GSP

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *