logo
RNTV Live

Caz ȘOCANT în Prahova! Un ofițer de poliție a pretins favoruri sexuale unei minore!

ofiter politie arestat
Ciprian Radu

Un ofițer de poliție a pretins favoruri sexuale unei minore

Un ofițer de poliție din Prahova este trimis în judecată, după ce a cerut favoruri sexulae unei minore! Cazul a fost investigat de Direcția Generală Anticorupție, respectiv Serviciul Județean Anticorupție Prahova! 

Ofițerul de poliție are 52 de ani și este acuzat de folosire abuzivă a funcției în scop sexual și favorizarea făptuitorului (4 acte materiale).

Potrivit unul comunicat al DGA, polițistul s-a pretins favoruri sexuale din partea minorei, într-un caz în care, potrivit sarcinilor de serviciu, trebuia să dea curs unei plângeri formulate de fată și de mătușa acesteia.

Plângerea viza recuperarea unor bunuri rămase la o familie din Mizil.

De asemenea, inculpatul a favorizat membrii unui grup infracțional. Acesta nu și-a îndeplinit atribuțiile cu privire la suspecți și nici nu a înștiințat alte organe judiciare cu privire la faptele lor. Anchetatorii au stabilit că suspecții au fost ajutați să scape de urmărirea penală.

Procurorul de caz din cadrul DIICOT a dispus trimiterea sa în judecată.

În cauză, au mai fost trimise în judecată încă două persoane, ambele acuzate de trafic de minori.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor