Un bărbat a lovit o femeie din cauza modului de parcare. Polițiștii ploieșteni, pe urmele agresorului.

Totul s-a petrecut sambătă, in jurul orei 18.0, incidentul fiind reclamt la poliție.. Concret,, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliţie Ploiești au fost sesizați de către o femeie din comuna Râfov, despre faptul că sora sa ar fi fost agresată de o persoană necunoscută pe o stradă din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că între cele două femei și un bărbat necunoscut a avut loc un conflict verbal în parcarea unui bloc din municipiu, motivul fiind modul de parcare al autoturismului de către una dintre femei.

Ulterior discuției în contradictoriu, aceasta a degenerat, bărbatul lovind-o pe sora apelantei cu pumnul, ulterior acesta din urmă continuându-și deplasarea.

În urma loviturii, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, persoana vătămată a depus plângere sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani din municipiul Ploiești.

Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *