logo
RNTV Live

500 de AFI Gift Card-uri garantate…ca să întâmpini toamna într-un mare stil la AFI Ploiești

AFI Ploiesti_Campanie de toamna
Mihai Constantinescu

500 de AFI Gift Card-uri garantate…ca să întâmpini toamna într-un mare stil la AFI Ploiești

În perioada 10 septembrie – 1 noiembrie, primii 500 de clienți care fac cumpărături în valoare de minim 150 lei în AFI Ploiești și înscriu bonul la campanie, vor câștiga garantat un AFI Gift Card în valoare de 50 lei, pentru și mai multe cumpărături. Înscrierea bonurilor se face exclusiv online pe www.afi-ploiesti.ro.

AFI Ploiești transformă o toamnă aparte într-una cu stil, cu brand-uri de fashion pentru întreaga familie, opțiuni practice pentru reînnoirea garderobei de toamnă, proiecte video speciale cu invitați surpriză și sugestii utile de la specialiști pentru ținute la modă.

Odată cu începerea anului școlar, elevii, studenții și cadrele didactice se pot bucura în continuare de beneficiile AFI School Card, a cărui valabilitate a fost prelungită până la 31 decembrie 2020. De luni până vineri, între orele 10:00 si 15:00, toți posesorii cardului au reducere de 20% la restaurantul, cofetăria și cafenelele partenere din AFI Ploiești. Detalii pe: https://www.afi-ploiesti.ro/afi-school-card/.

Echipa AFI Ploiești continuă să supravegheze respectarea cu strictețe a unui set complex de măsuri pentru ca orice sesiune de shopping să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor