logo
RNTV Live

41 de percheziții ACUM în mai multe judeţe, inclusiv Prahova. Vezi ce caută oamenii legii

mascati
Mihai Constantinescu

41 de percheziții ACUM în mai multe judeţe, inclusiv Prahova. Vezi ce caută oamenii legii

41 de percheziții  sunt acum în desfăşurare în județele Ilfov, Ialomița, Călărași, Bacău, Prahova, Satu Mare și în municipiul București. Acestea sunt efectuate la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi produs și comercializat în mod ilegal tutun de fumat.

 

Din datele și probele administrate în cauză, au rezultat indicii că o parte dintre persoanele bănuite ar fi constituit un grup infracțional specializat în prelucrarea tutunului brut în tutun de fumat, obținut prin fierbere, adăugare de arome și mărunțire. La grupul în cauză ar fi aderat alte persoane care aveau atribuții de promovare online, primirea comenzilor telefonic și vânzare.

Tutunul ambalat sub diferite mărci cunoscute era comercializat prin rețele de curierat, încasând contravaloarea ramburs.

Pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmând a fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Criminalității Economice pentru activități procedurale.

Prejudiciul estimat prin activitatea infracțională este de 1.000.000 de euro, reprezentând accize datorate bugetului consolidat.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități participă luptători ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, precum și reprezentanți ai Direcției Generale a Vămilor și E Distribuție Muntenia și Dobrogea.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videoaccident-rutier-pe-dn1-la-baicoi-un-alt-accident-s-a-produs-la-scurta-distanta-de-timp/?fbclid=IwAR1zergvl_-TnXB6j_uE1QaqkDS2zlbSERHjxDWpoqdrsptDPWjLQ367FYc

Ăentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Poliţia română

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor