logo
RNTV Live

A fost stabilită noua conducere TNL Prahova. Mesajul senatorului Iulian Dumitrescu

Senatorul Iulian Dumitrescu: "Scăpați-l pe ministrul Mișa de chin!"
Ciprian Radu

A fost stabilită noua conducere TNL Prahova

Comitetul de Coordonare Județean al Tineretului Național Liberal Prahova a ales noua conducere.

Noul Birou Politic Județean al TNL Prahova este format din :

Președinte: Ion Dănuț Burchiu
Președinte Executiv: Horia Nicolae Popovici
Prim-Vicepreședinte: Alexandra Crăciun
Prim-Vicepreședinte: Bogdan Chelan

Ion Dănuț Burchiu este născut în Sinaia pe 19 ianuarie 1983. Provine dintr-o familie de sportivi. A absolvt Universitatea Transilvania, Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Este căsatorit din anul 2011. În prezent este administatorul unei societăți în orasul Sinaia. Are o școala de schi, fiind si fost sportiv de performanță cu rezultate în schiul alpin.

A intrat în politică în anul 2009, an în care a devenit membru  PNL. Începand cu anul 2010, a fost membru în birourile TNL Prahova.

CITEȘTE și Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, ironic la adresa Guvernului. Fiţi şi voi un pic profesionişti!

Presedinte PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a ținut să transmită un mesaj tinerilor liberali.

” Dragi tineri,
Mă uit cu mare încredere la voi şi îmi dau seama că aveţi un avantaj inestimabil în faţa noastră, a seniorilor de la PNL. În timp ce noi reprezentăm trecutul şi prezentul, voi reprezentați viitorul Partidului Naţional Liberal. Aici, în sală, între voi, se găsesc viitorii consilieri liberali, primari liberali, deputaţi şi senatori PNL. Desigur, şi viitorul preşedinte al PNL Prahova. Sunt cel mai mare susţinător al generaţiei voastre şi vreau să vă asigur de întregul suport al echipei de seniori de la PNL Prahova”.

La rândul său, noul președinte ales al TNL Prahova, Ion Dănuț Burchiu, s-a adresat colegilor.

“Îmi doresc și voi face tot posibilul ca TNL Prahova să fie un exemplu pozitiv și demn de urmat. Țin să menționez că noul birou al TNL Prahova este compus din reprezentanti ai organizatiilor locale din tot judetul. Împreună avem proiecte de viitor pentru tinerii care își doresc o dezvoltare corectă, transparentă și sustenabilă”.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor