3 persoane au fost depistate în Ilfov pentru deținerea de droguri pentru comercializare

fac_politie
Constantin Corina

Trei persoane sunt investigate în legătură cu activități de comercializare a drogurilor de mare risc, fiind surprinse în flagrant cu o cantitate de 500 de grame de cocaină.

La data de 21 noiembrie curent, forțele de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au desfășurat o operațiune de prindere în flagrant delict, identificând trei persoane în județul Ilfov. Acestea erau în posesie, în scopul comercializării, a 500 de grame de cocaină, evaluată la suma de 25.000 de euro.

În etapa următoare, polițiștii au executat 5 mandate de percheziție domiciliară, dintre care unul în județul Brașov și celelalte patru în județul Dâmbovița.

Investigațiile au relevat că, în cursul lunii noiembrie curent, cei în cauză ar fi efectuat tranzacții directe sau ar fi intermediat vânzarea unor cantități de droguri de mare risc (cocaină), solicitând sume cuprinse între 1.000 și 4.000 de lei, cu o valoare totală de piață estimată la 50.000 de euro.

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore față de cele trei persoane, anchetate sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

Ulterior, în ziua de 22 noiembrie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a decis arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de colaborarea structurilor Direcției Operațiuni Speciale, având sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Prahova și al Grupării Mobile de Jandarmi Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor