logo
RNTV Live

220 de locuri de muncă disponibile în domeniul bancar. Vezi cine recrutează!

198129_articol
Raluca Eparu

Cei care doresc să aibă o carieră în domeniul bancar au acum o ocazie nesperată. Cu ocazia Târgului Angajatorilor de Top, Banca Comercială Română va prezenta una dintre cele mai mari oferte de joburi pentru candidații cu studii superioare, în principal, experți în retail și în private banking, manageri, analiști, auditori și programatori.

Târgul se va desfășura în perioada 24-25 martie, la Sala Palatului din București.

Cele 120 de poziții deschise la recrutare de BCR se adresează potențialilor candidați cu studii superioare din București, fiind promovate posturi din structura centrală a băncii, dar și din rețeaua comercială din Capitală.

Totodată, BCR recrutează aproximativ 100 de interni, în cel de-al 10-lea an de program dedicat de internship – Learn @BCR, aici interesul fiind mai mare pentru segmentul IT.

“Ne căutăm mereu colegi noi. Oameni deschiși, proaspeți, talentați. Știm că sunt acolo, doar trebuie descoperiți. Ca instituție de referintă în sistemul bancar din România, este de datoria noastră să oferim permanent oportunități de carieră tinerilor sau celor care își caută o poziție profesională bună. Iar BCR este astăzi mai mult decât un loc de muncă, e un adevărat spațiu social, ce oferă șanse și momente frumoase fiecăruia dintre membrii săi.

Unii ne spun “gulere albe”. Dincolo de această etichetă, există, de fapt, niște oameni bine pregătiți, cu studii superioare, a căror performanță este cultivată, recunoscută și recompensată.

În plus, dimensiunea BCR și apartenența la Grupul Erste permitmulte oportunități de dezvoltare și creștere profesională, dar și de mobilitate internațională”, a declarat Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane BCR.

Pozițiile profesionale deschise de BCR în București și puse la dispoziția candidaților la Târgul Angajatori de Top 2017:

– Partener Clienti Retail
– Partener Servicii Clienti
– Private Banker
– Manager Relatii Corporate
– Analist Financiar
– Specialist de Risc
– Auditor
– Programator
– Analist Business Intelligence

Pe lângă pachetul de bază, aflat la standarde ce depășesc media industriei, noilor angajați ai băncii li se oferă, ulterior, o serie de programe de training și coaching, pentru integrare și continuă dezvoltare profesională.

foto: wall-street

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor