logo
RNTV Live

20.000 de oameni în Piața Victoriei! “Cod Roșu de OUG”. Proteste și în marile orașe

protest bucuresti 24 iunie
rnews

20.000 de oameni în Piața Victoriei

Peste 20.000 de oameni au protestat duminică seara în Piața Victoriei din București, împotriva intenției PSD de a modifica prin ordonanță de urgență Codul penal. Oamenii au cerut demisia premierului Viorica Dăncilă și a lui Liviu Dragnea.

Organizatorii manifestației au făcut un apel la non-violență, cerând oamenilor să nu răspundă la provocări și să izoleze orice persoană sau grup care instigă la violență. De asemenea, au solicitat forțelor de ordine să fie discrete, calme și să respecte dreptul la liberă exprimare.

Mii de oameni au ieșit în stradă și în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Iași, Arad, Galați sau Bacău. La Oradea și la Cluj mai mulți protestatari și-au instalat corturile în stradă, intenționând să protesteze non stop.

Miercuri la ora 14:00 va avea loc un nou protest, dar în Parcul Izvor, din fața Parlamentului, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură.

”Miercuri la ora 14:00 se va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de o analfabetă, cel mai corupt guvern din istoria României. Miercuri la 12:30 – 13:00 ne întâlnim la Parlament, apoi mergem în Piața Victoriei”, s-a anunțat la microfon.

 

Digi 24

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor