Percheziţii în Ploiești, Urlați și Ariceștii Rahtivani. Ce au căutat oamenii legii?

Percheziţii în Ploiești, Urlați și Ariceștii Rahtivani. Ce au căutat oamenii legii?. În totoal au fost efectuate 6 percheziții domiciliare. Descinderile au avut loc la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat. 5 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a rezultat că la data de 7 octombrie, persoane necunoscute ar fi pătruns într-u imobil din Ploiești. Ar fi sustras o geantă ce conținea acte și bani. În urma investigaţiilor, polițiștii au dus 4 persoane pentru audierii.

cel mai verde complex reziential

Într-o altă cauză, polițiștii Secției nr.7 de poliție rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 18 octombrie, o persoană necunoscută ar fi pătruns într-un imobil din comuna Ariceștii Rahtivani și ar fi sustras mai multe bunuri electrice. 1 mandat de aducere a fost pus în executare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani și obiecte folosite la activitatea infracțională.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 5.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 80%.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești în vederea probării activităților infracționale și lămuririi cauzelor, sub toate aspectele, fiind indicii că persoanele bănuite ar fi autorii și la alte 2 cauze penale cu autori necunoscuți.

Vezi şi https://republikanews.ro/planurile-pentru-vacanta-de-iarna/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here