logo
RNTV Live

Veşti bune pentru români. Unul dintre cele mai populare târguri de Crăciun din România se ține şi anul acesta. Condiţii speciale

index-1
Mihai Constantinescu

Veşti bune pentru români. Unul dintre cele mai populare târguri de Crăciun din România se ține şi anul acesta. Este vorba mai exact de cel de la Sibiu. Va deveni unul istoric pentru că este organuzat în plină pandemie de coronavirus.

Organizatorii spun că ediția din acest an va fi „adaptată pentru a putea oferi siguranța nevesară vizitatorilor și spațiu suficient pentru distanțare.

„În contextul provocărilor din cauza Cornavirusului, ediția 2020 va fi una adaptată pentru a putea oferi siguranța necesară vizitatorilor și spațiu suficient pentru distanțare. Suprafața evenimentului a fost lărgită considerabil, adăugând și Piața Mică și Str. Nicolae Bălcescu la zona de vizitat.

Spațiile de plimbare din Piața Mare sunt lărgite, zona de gastronomie organizată cu locuri suficiente pentru stat la masă (în picioare) iar purtarea măștii va fi obligatorie. În rest, atmosfera va fi în continuare una feerică și pozitivă, ca să intrăm în spiritul Sărbătorilor”, anunță organizatorii.

Evenimentul se va organiza între 13 noiembrie 2020 și 3 ianuarie 2021.

Tărul ajunge anul acesta la ediţia cu numărul XIV-a.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/300-de-locuri-neocupate-in…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cj-prahova-da-bani-pentru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/autoritatile-au-raportat-un…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Greatnews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor