12 prahoveni au rămas pe drumuri în mijlocul iernii. Cum îi putem ajuta

12 prahoveni au rămas pe drumuri în mijlocul iernii după ce casele le-a luat foc. Nenorocirea s-a petrecut la Breaza.

LOREDANA CHELBA nu a putut rămâne indiferentă la nenorocirea prin care trec cele două familii. A luat decizia să-i ajute. De astăzi a dat startul evenimentul on-line de strangere de fonduri:”Mână de la mână pentru un nou Acasă. Împreună redăm speranța“. Cei care vor să doneze au timp până în data de 14 decembrie, ora 21.00

cel mai verde complex reziential

Iată mesajul ei:

“Mulți dintre noi ne pregătim pentru sărbători, așa cum putem, într-un context social diferit, într-un an extrem de greu pentru toată lumea.
Mulți dintre noi au început deja să-și îmbrace casele în straie de sărbătoare sau să împodobească bradul.

Sunt oameni însă pentru care Acasă nu mai există. A fost mistuit de flăcări în urmă cu 4 zile printr-un incediu devastator care a ruinat agoniseală de o viață a două famiii din orașul Breaza.
12 oameni, cu vârste cuprinse între 3 și 54 de ani au rămas pe drumuri în mijlocul iernii.

E luna lui Decembrie în care cu toții ne gândim mai mult la binele pe care îl facem pentru ceilalți mai puțin norocoși. Știu, o să spuneți că Binele se face tot anul, dar să recunoaștem, suntem prinși cu ale noastre de zi cu zi, iar Sărbătorile au darul acesta de a ne determina să fim mai conștineți că suntem uneori mai norocoși decât alții! Din acest motiv vă invit să punem mână de la mână pentru un NOU ACASĂ, pentru Familia Munteanu. Reiterez, știu că a fost un an greu pentru toată lumea, dar ORICE SUMĂ contează. Mic cu mic se face mare!

Puteți dona orice sumă în contul deschis special pentru această cauză, pe numele Maria Munteanu.
RO81RNCB0208130343660001PENTRU FIRMELE CARE DORESC SĂ DONEZE PRIN CONTRACT, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAȚI PENTRU A INTERMEDIA FORMALITĂȚILE ASTFEL ÎNCÂT SĂ SIMPLIFICĂM LUCRURILE.
De asemenea, aș vrea să subliniez faptul că se pot dona MATERIALE DE CONSTRUCȚII. Acestea se depozitează la adresa situată în strada Caraiman, 79, Breaza, Prahova”, a psus Loredana Chelba pe Facebook.

Vezi şi https://republikanews.ro/uneori-ingerii-poarta-uniforma…/

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-mai-raporteaza-13…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here