logo
RNTV Live

Zonele verzi din Ploieşti au intrat într-un amplu program de înfrumusețare

spatii verzi
Mihai Constantinescu

Zonele verzi din Ploieşti au intrat într-un amplu program de înfrumusețare.

Odată cu instalarea primăverii, operatorul S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. a primit comandă din partea Primăriei Municipiului Ploiești să intensifice activitățile de îngrijire și amenajare a tuturor spațiilor verzi din oraș.

În această perioadă, personalul societății amintite efectuează multiple astfel de lucrări pe spațiile verzi aflate pe teritoriul municipiului, respectiv în parcurile, grădinile publice, scuaruri, zone pietonale și aliniamente stradale, precum și zonele verzi aferente asociațiilor de proprietari.

Pentru a se eficientiza și îmbunătăți activitatea de îngrijire și curățenie a zonelor publice verzi, destinate agrementului, s-au achiziționat, recent, o serie de utilaje, menite să asigure prin serviciile de măturare mecanizată, o igienizare sigură și practică a aleilor și căilor de acces utilizate frecvent de cetățeni în aceste spații publice.

Pe lângă lucrările de înfrumusețare a spațiilor verzi din oraș continuă și activitățile de refacere a mobilierului urban, elementelor de joacă și a gardurilor împrejmuitoare ale parcurilor, precum și de toaletare a arborilor din oraș.

De asemenea, se derulează, în această perioadă, și desființarea, pe cale administrativă, a chioșcurilor părăsite/amplasate pe domeniul public fără autorizație de funcționare.

Municipalitatea ploieșteană va continua acest program de amenajare și îngrijire a zonelor verzi din oraș și îi roagă pe cetățeni să respecte și să susțină, printr-o atitudine civică, rezultatul acestor lucrări de curățenie și înfrumusețare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/andrei-volosevici-casatorie-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor