logo
RNTV Live

Zona industrială din cartierul Mihai Bravu, dată uitării. Zac acolo de 20 de ani/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Zona industrială din cartierul Mihai Bravu, dată uitării. Zac acolo de 20 de ani

Intrarea într-o localitate reprezintă cea mai bună carte de vizită! Ei bine, de această vorbă din popor se pare că nu țin cont autoritățile locale din Ploiești atunci când vine vorba despre zona industrială din cartierul Mihai Bravu.  De aproape 20 de ani, șinele de tramvai zac în continuare îngropate, iar carosabilul arată ca după bombardament.

19 ani nu au fost de ajuns pentru ca autoritățile locale să intervină și să scoată șinele de tramvai lăsate în zona industrială din Mihai Bravu. Drumul arată și în prezent ca după bombardament, ceea ce îi nemulțumește îngrozitor de mult atât pe șoferi, cât și pe ploieștenii care locuiesc acolo.

Despre acest drum am discutat și cu primarul Andrei Volosevici. Edilul a susținut că anul acesta nu se va interveni pentru a se scoate șinele de tramvai deoarece vorbim de o lucrare de investiții. Totodată,  şeful executivului ploieștean a spus că  a rămas uimit în momentul în care a descoperit că străzile nu au mai fost asfaltate din perioada primului său mandat. Drept urmare, potrivit primarului Volosevici, anul  acesta prioritar va fi să se asfalteze străzile și să se efectueze lucrări de reparații în unitățile de învățământ.

Totuși, există și o veste bună! Primarul Andrei Volosevici a susținut că zonele laterale acestui drum pe care zac șinele de tramvai vor fi asfaltate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor