logo
RNTV Live

ZIUA MOŢIUNII! Liberalii cheamă cetăţenii să facă lanţ uman în jurul Parlamentului României

Cei care susţin MOŢIUNEA chemaţi să facă lanţ uman în jurul Parlamentului/ sursă foto jurnalul.ro
Mihai Constantinescu

Cei care susţin MOŢIUNEA chemaţi să facă lanţ uman în jurul Parlamentului

ZIUA MOŢIUNII! Liberalii cheamă cetăţenii să facă lanţ uman în jurul Parlamentului României în semn de susţinere a moţiunii de cenzură.

Astăzi, în intervalul orar 11.00-14.00, toţi cetăţenii care susţin moţiunea de cenzură pot demonstra acest lucru luând atitudine. Liberalii cheamă toţi susţinătorii să facă un lanţ uman în jurul Parlamentului României.

“Partidul Național Liberal cheamă oamenii nemulțumiți de guvernarea PSD – ALDE să ia atitudine și să vină mâine, la ora 11,00 în Parcul Izvor din București pentru a face un lanț uman în jurul Parlamentului României în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură inițiată de PNL: ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.
Partidul Național Liberal a avut în ultimele zile consultări cu mai mulți reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor precum și cu organizații neguvernamentale civice și diverse grupuri active din societate preocupate de modul dezastruos în care PSDragnea înțelege să guverneze țara.
Îi invităm alături de noi pe toți cei care doresc să oprească haosul din economie și atacul la Justiție și să participe la acțiunile de protest organizate de PNL, joi, în jurul Parlamentului pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Dragnea și Tudose.
PNL luptă cu toate armele constituționale pentru a opri distrugerea economiei și subordonarea instituțiilor democratice independente de către guvernarea PSDragnea. Pentru aceasta e nevoie de susținerea cetațenilor care pot și trebuie să-și exprime public nemulțumirile și să ceară parlamentarilor să voteze moțiunea de cenzură inițiată de PNL.
Doar împreună îi putem opri!”, a fost notata pe pagina de Facabook.

sursă foto lurnalul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor