logo
RNTV Live

Ziua Mondială a Alimentaţiei, marcată şi la Ploieşti. Vezi cum!

Ziua Mondială a Alimentaţiei Ziua Mondială a Alimentaţiei, marcată şi la Ploieşti/ WatchFit.com
Mihai Constantinescu

Ziua Mondială a Alimentaţiei, marcată şi la Ploieşti

Aproximativ 3 milioane de tone de produse alimentare, ajung anual la coşul de gunoi sau sunt irosite. Ca să vă puteţi imagina exact cât de mare este risipa, atunci gândiţi-vă că aceste alimente înseamnă o încărcătura a 127.500 de tiruri aliniate în coloană din Bucureşti până în Munchen, notează a1.ro.

Peste 150 de țări marchează, la 16 octombrie, Ziua mondială a alimentației. La această data se organizează pe mapamond evenimente de solidaritate împotriva foametei, precum şi pentru a atrage atenţia asupra unei alimentaţiei sănătoase.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/pe-un-camp-din-ploiesti-rasarit-un-depozit-ilegal-de-deseuri-reciclabile-ce-spun-politistii-locali-despre-el-galerie-foto/

Momentul a fost marcat şi la Ploieşti. Crucea Roşie Prahova în parteneriat cu Direcţia Agricolă Prahova şi cu sprijinul a doi sponsori a donat produse de patiserie Complexului de Servicii Sf “Apostol Andrei”. Produsele au fost împărţite celor  70 de copii.

sursa Crucea Roşie Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor