logo
RNTV Live

Societatea HIDRO PRAHOVA SA sărbătorește astăzi, 20 iulie 2021, “Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare”

HIDRO PRAHOVA (1)
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA sărbătorește astăzi, 20 iulie 2021, “Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare”

Operatorii de apă și canalizare din România sărbătoresc astăzi Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare. Marcată în fiecare an la data de 20 iulie, prin Contractul Colectiv de Muncă la nivel național, aniversarea evidențiază rolul determinant pe care îl au societățile de distribuție a apei potabile, specialiștii, precum și investițiile din acest domeniu, pentru buna funcționare a comunităților locale, prin asigurarea continuității serviciilor către cetățeni. 

Cu acest prilej, conducerea societății HIDRO PRAHOVA SA, operator regional al sistemelor publice de apă și canalizare în județul Prahova, transmite tuturor angajaților mulțumiri pentru activitate și implicare, responsabilitate și profesionalism.

“Îmi face o deosebită plăcere ca în numele Consiliului de Administrație și al conducerii executive să le urez «La mulți ani tuturor colegilor din cadrul societății HIDRO PRAHOVA SA»! Îi asigurăm pe abonații și partenerii societății noastre că rămânem în continuare un partener serios, principalele obiective pe care le avem în vedere fiind axate pe continuarea programelor de dezvoltare și creștere constantă a calității serviciilor oferite, în condiții de performanță economică. Avem toată deschiderea pentru o colaborare permanentă și eficientă cu autoritățile locale, pentru asigurarea unui standard corespunzător al serviciilor puse la dispoziția cetățenilor. a declarat directorul general al societății HIDRO PRAHOVA SA, ing. Liviu Ilași.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor