logo
RNTV Live

Ziua Educației, sărbătorită de către studenți printre cărți/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ziua Educației, sărbătorită de catre studenți printre cărți

Pe 5 octombrie, de Ziua Educației, mai multi studenti din cadrul Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti au sarbatorit aceasta zi printre carti. Asa se face ca pentru cateva ore, o librarie din Ploiesti a devenit sala de curs pentru studentii din cadrul departamentului Stiintele Educatiei.

Ziua Educației, sărbătorită de studenți printre cărți/

Asa a debutat lectia despre educatie pentru o parte dintre studentii Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti.  Pornind de la definitii si provocari ale acestui domeniu, profesorii  si studentii prezenti in libraria ploiesteana au avut un singur obiectiv: identificarea unor metode pentru o educatie de buna calitate in Romania anului 2022.

Ziua Mondială a Educației are ca scop sensibilizarea cu privire la importanța rolului jucat de profesorii din întreaga lume. UNESCO a proclamat ca prima Zi Mondială a Profesorilor pe 5 octombrie 1994. Ziua Mondială a Profesorilor este sărbătorită în prezent în peste 100 de țări.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor