logo
RNTV Live

Zilele Cepturei, victoria “lupilor”!

main
Cristian Anghelescu

Atmosferă de mare meci în această dimineață la Ceptura. Întreaga comuna a fost paralizată, la propriu, de sosirea delegației Petrolului, meciul cu “lupii” reprezentând pentru gazde un moment de referință în viața localității. Și, cum zilele acestea se sărbătoresc și “Zilele Cepturei”, nu se putea nimeri un eveniment mai fericit decât prezența unei echipe de talia Petrolului!

001Gazdele s-au pregătit așa cum au putut și s-au priceput pentru ca partida cu “lupii” să se constituie într-un show de excepție. Au blocat străzile din apropierea arenei permițând doar accesul persoanelor acreditate, au vândut bilete și programe de meci – 3, respectiv 2 lei – au despărțit cele două sectoare ale suporterilor și au avut grije ca evenimentul să se desfășoare sub cele mai bune auspicii.

005Meciul a avut, așa cum era de așteptat, o singură direcție, spre poarta gazdelor. Scorul a fost deschis în minutul 18, BUTUFEI reluând cu capul, de la 6-7 metri, un balon centrat de către Dumitrescu: 0-1! După numai un minut, în urma unui atac imprudent al lui A. Neagu asupra lui Nae, în careul mare, arbitrul Căunei a arătat punctul cu var, penaltiul fiind transformat cu siguranță de Cl. TUDOR: 0-2! După alte trei minute, mijlocașul Micloiu a ajuns într-o poziție privilegiată, singur cu portarul, dar… a tras treisferturi în pământ! 007mainBeneficiind de viteză și destulă agilitate, același Micloiu a insistat la o minge în careul oaspeților ajungând în poziție de unu la unu cu portarul, acesta protejând și îndepărtând balonul în condiții regulamentare, nu și pentru arbitrul Căunei, acesta dictând total eronat penalti pentru gazde și avertisment lui Chiș! A executat Lara Costache și… 1-2!

Atacurile “lupilor” au curs fără oprire dar imprecizia la finalizare și mai ales altruismul mijlocașilor au însemnat tot atâtea motive ca scorul reprizei să rămână cel stabilit în minutul 25.

Mitanul secund a debutat sub aceleași coordonate ca și primul. Elevii lui Tavi Grigore au început în forță iar Dumitrescu (47) a pătruns pe dreapta și a șutat, din unghi, la o palmă de vinclul drept!

În minutul 62, după o centrare a lui Cl. Tudor din flancul stâng, D. GHEORGHE a reluat mingea, cu capul, sub bară: 1-3! După un minut, într-un exces de zel greu de priceput, Micloiu a avut o intervenție primitivă la Butufei, brânciul inutil al tânărului de 20 de ani costându-l un avertisment! Și, cum a fost al doilea acesta a primit cartonașul roșu!

Până la final, chiar dacă s-au mai înregistrat ocazii de gol, doar pentru ploieșteni, scorul a rămas același, stabilit cu 28 de minute în urmă.

Gazdele au prezentat o echipă bună, având fotbaliști ambițioși și bine pregătiți fizic, cu un portar, N. Petre în zi mare. Scor meritat, diferență de valoare netă!

Casetă

Stadion: “Comunal”, Ceptura. Spectatori: circa 800. Marcatori: Costache (25, penalti)/ Butufei (18), Cl. Tudor (19, penalti), D. Gheorghe (63)

CS Ceptura: N. Petre – Neagu (79 Negreanu), Mărgărit, Lascu (cpt), G. Tudor – Micloiu, Popescu, Costache, Galat – Tudorache, Pura (66. C. Lazăr). Antrenor: Ciprian Pura

Petrolul: Chiș – Olaru, Prunescu, Crăciun (33 D. Gheorghe), Catană – Chiriță – Dumitrescu, Cl. Tudor (cpt) (79 Ursu), Butufei, Nae (76 Velisar)  – Vintilă. Antrenor: Octavian Grigore.

Cartonașe galbene: Neagu (19), Micloiu (23, 58)/ Chiș (24), Crăciun (32), Nae (57)

Cartonaș roșu: Micloiu (58)

Au arbitrat: Viorel Căunei (Plopeni) – Andrei Bobeică (Ploiești) și Iulian Bălănescu (Plopu).

Observator: Viorel Badea (Ploiești)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor