logo
RNTV Live

Zi nefastă pentru prahoveni. Alte două accidente rutiere grave s-au produs în această dimineaţă

accident descarcerare
Mihai Constantinescu

Zi nefastă pentru prahoveni. Alte două accidente rutiere grave s-au produs în această dimineaţă

Accidente rutiere grave pe bandă rulantă! Ziua aceasta clar nu este a şoferilor. După producerea gravului accident rutier de pe Centura de Est, s-au produs alte două evenimente.

Primul dintre ele s-a produs în Valea Călugărească. Sunt implicate trei autoturisme cu 5 persoane, dintre care una este rănită mai grav.
La fata locului au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare și unul de prim ajutor. Un bărbat de 53 de ani a suferit traumastism toracic şi este transportat la spital.

La mică distanţă, un alt impact s-a produs. S-a întâmplat în comuna Bănesti, DN1. Sunt implicate două autoturisme din care una parcată, de la DRUMURI NAŞIONALE, cu 3 persoane.
Acționează un echipaj de stingere pentru asigurarea măsurilor specifice si unul de prim ajutor.

Vom reveni

UPDATE

DN 1B, km 20+400m, pe sensul de mers către Ploiești. Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 39 de ani, ar fi intrat în coliziune cu auto din fața sa, care ar fi fost proiectat într-un al treilea autovehicul, pe același sens de deplasare. Al doilea și al treilea auto erau oprite în zona unei treceri pentru pietoni. În urma evenimentului rutier, un bărbat de 59 de ani a fost transportat la spital (pasager în al treilea auto). Conducătorii auto nu consumaseră alcool conform testării cu aparatul etilotest.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/decizie-de-ultima-ora-pensiile-speciale-impozitate-cu-85/?fbclid=IwAR3rCkZRFiKGuFBVnYpDI7gxzbXA-K_XyIieJflterGbMDLZahkBlgzrSQk

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotoploiesti-o-bijuterie-arhitectonica-straluceste-din-nou-gratie-unor-investitii-puternice/?fbclid=IwAR0bDU_5ITiMSuKEpnDqSYZvT1aE8XixWeOX3W3Ked-W-_ZHhd4XAIrHbZc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor