logo
RNTV Live

Zeci de migranți, tabără ilegală chiar lângă secția de poliție

Zeci de imigranți, tabărp ilegală chiar lângă secția de Poliție
rnews

Prima tabără ilegală de migranți sirieni și irakieni. Se întâmplă la Timișoara, chiar în spatele secției de poliție.

Potrivit oamenilor legii, aproximativ 40 de refugiati din Iran, Irak si Siria, printre care si copii, au campat ilegal la marginea orasului Timișoara, pe Calea Aradului, în imediata vecinătate a Centrului pentru Refugiați.

Azi noapte, aproape de miezul nopții i-am găsit în liziera din spatele unui magazin de pe Calea Aradului. De la marginea câmpului, se zărea, prin iarba înaltă până aproape de șold, o luminiță în buza tufelor devenit refugiu – un foc de tabără. Se frigea într-o tigaie ficat de pui în timp ce copiii așteptau pe cartoanele luate de la hipermarket și transformate în covoare. Cei mari au improvizat trei corturi din folie de plastic și cartoane. Crengile copacilor le-au transformat în cuiere pentru rucsacii cu haine și mâncare.

Polițiștii spun că cei 40 au plecat de la diverse Centre de Refugiati din țară, beneficiind de documente de ședere în România.

 Mulți dintre cei care stau în tabăra ilegală speră să ajungă, cândva, în Germania. Nu știu cum. Cum nici nu știu ce vor face în tabără improvizată în care nu există minime condiții de supraviețuire.

 citește mnai multe aici
http://www.comisarul.ro/articol/premiera-prima-tabara-ilegala-de-refugiati-la-timi_900404.html
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor