logo
RNTV Live

Zeci de animale au murit în urma unui accident în Bistrița!

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Dudau Andreea Valentina

Accident grav în Bistrița! Zeci de animale au murit după ce un camion încărcat cu peste 400 de oi s-a răsturnat.

Un camion încărcat cu peste 400 de oi s-au răsturnat pe DN 15A, la ieşirea din comuna bistriţeană Teaca spre Reghi. Zeci de animale au murit in urma incidentului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, la fața au intervenit două echipaje de pompieri militari şi cei din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teaca.

Conducătorul camionului implicat în accident a scăpat nevătămat. Bărbatul de 36 de ani din judeţul Tulcea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat că în camion se aflau în jur de 420 de oi, din care aproximativ 60 au murit.

Traficul rutier pe DN 15A nu a fost blocat, camionul răsturnându-se parţial în afara carosabilului. Autocamionul implicat încărcase animalele de la o fermă din judeţ şi se deplasa spre Tulcea.

S-a luat legătura cu un fermier din zonă, care a pus la dispoziţie o maşină pentru transportul animalelor rămase în viaţă şi a celor rănite.

Cei de la DSVSA vor verifica dacă transportul avea toate documentele în regulă. 

Sursă: Observator News

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor