logo
RNTV Live

Zborurile charter Brașov-Antalya și Brașov-Creta sunt vândute până la mijlocul lunii iulie

IMG_20230522_213047
Comsa Alexia

Operatorii de turism care vând bilete pentru zborurile charter din Brașov spre aeroporturile din Antalya și Creta spun că nu mai sunt locuri disponibile pentru prima lună de zboruri de la noul aeroport Brașov-Ghimbav.

Companiile aeriene care operează aceste zboruri sunt Animawings (o subsidiară a companiei grecești Aegean) și HiSky (o companie cu proprietari din Republica Moldova).

Animawings operează un zbor săptămânal spre Antalya, care are loc în fiecare vineri, începând cu 16 iunie și până în 22 septembrie.

HiSky operează al doilea zbor săptămânal spre Antalya.HiSky va avea zboruri spre Antalya în fiecare sâmbătă, începând din 17 iunie și până la 29 septembrie, cu decolare din Brașov la ora 17.50 și aterizare la Antalya la ora 19,40.

Cursa retur va fi peste o săptămână, sâmbătă, cu decolare din Antalya la ora 15 și aterizare la Brașov la ora 16,50.

Pentru Creta, vor fi zboruri spre aeroportul Heraklion în fiecare zi de luni, începând cu data de 19 iunie. Plecarea va fi la ora 15,35 din Brașov și aterizarea la ora 17,40 în Creta.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Sursa: Biz Brașov

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor