logo
RNTV Live

Zăpada de pe drumurile din Prahova a dat mari bătăi de cap operatorilor de deszăpezire/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Zăpada de pe drumurile din Prahova a dat mari bătăi de cap operatorilor de deszăpezire

Zăpada care s-a așternut în ultimele zile pe drumurile din Prahova a dat mari bătăi de cap operatorilor de deszăpezire. Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, probleme au fost pe DJ 102, drum care face legătura între Plopeni și Slănic, dar și în zona Bălțești și Câmpina.  Acum, cei care nu și-au îndeplinit sarcinile din contract vor fi primi un avertisment din partea autorităților județene, urmând ca la următoarea abatere să fie sancționați.

Iarna i-a prins din nou nepregătiți. Cam așa s-ar traduce în câteva cuvinte modul în care operatorii de deszăpezire au înțeles să intervină zilele acestea pe anumite sectoare de drum din județul Prahova. Iar problemele au avut loc în condițiile în care cantitatea de zăpadă nu a fost una semnificativă.

Autoritățile județene promit că în viitorul sezon de iarnă nu vor mai exista astfel de probleme. Serviciul de deszăpezire a DJ-urilor va fi scos la licitație iar noul contract va conține sancțiuni mult mai severe pentru drumarii care nu înțeleg că trebuie să intervină într-un mod corespunzător.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-instalatie-de-cercetare…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cadou-inedit-in-luna-martie…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor