logo
RNTV Live

YouTuber japonez arestat pentru amenințarea a mai multor celebrități!

yoshigatzu
Dumitrache Catalina

Yoshikazu Higashitani, cunoscut pe YouTube sub numele de GaaSyy, este celebru pentru videoclipurile sale cu bârfe despre celebrităţi. Totuși bârfele lui l-au condus la arest, fiind acuzat că a ameninţat un actor, un antreprenor şi un designer între februarie şi august anul trecut.

Acesta s-ar fi întors în Japonia din Emiratele Arabe Unite, la două luni după ce poliţia din Tokyo a emis mandatul de arestare, potrivit surselor locale.

El a fost dat afară din Parlament pentru că nu s-a dus niciodată la locul de muncă.

El este primul parlamentar din Japonia exclus din parlament fără a intra vreodată în sediul instituţiei. Eliminarea din Parlament este cea mai severă pedeapsă pe care o poate primi un deputat.

Este prima dată când un parlamentar este dat afară din cauza absenţelor, acest lucru întâmplându-se doar de două ori din 1950 până în prezent.

Yoshikazu Higashitani nu a mers în parlament deoarece locuia în Emiratele Arabe Unite şi refuza să se întoarcă în Japonia pentru că se temea că va fi arestat.

El a fost unul dintre cei doi deputaţi aleşi din partea partidului de opoziţie Seijika-joshi-48.

Partidul Seijika-joshi-48 solicită doar reforme pentru televiziunea publică japoneză. Partidul îşi schimbă în mod regulat numele din motive de publicitate.

Sursă: Mediafax

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor