logo
RNTV Live

WhatsApp lansează funcții noi » Ce trebuie să știm

62217182
Ștefan Petre

Compania Meta a anunțat introducerea unor noi funcţii mult-aşteptate de utilizatorii aplicației WhatsApp.

Este vorba, în principal, despre un nou tip de status care permite mesajelor vocale de până la 30 de secunde să rămână postate timp de până la 24 de ore. Pentru a înregistra note vocale, utilizatorii trebuie acum doar să atingă pictograma microfonului din ecranul de stare.

Această schimbare vine după câteva luni în care WhatsApp a observat o creștere semnificativă a mesajelor vocale. În urmă cu un an, compania Meta susținea că utilizatorii trimit în medie 7 miliarde de mesaje vocale pe zi.

Cu noua funcție, utilizatorii pot trimite mai multe actualizări personale. Practic, în loc de fotografii, videoclipuri, gif-uri, text sau orice altceva, contactele vor vedea un player pe care pot apăsa pentru a asculta starea, notează Mediafax.

Alte actualizări WhatsApp includ „selectarea audienței private”, pentru a alege cine poate vedea „actualizările de stare”. Un nou buton de selectare a publicului apare pe ecranul de stare, similar cu ceea ce se întâmplă în cazul postărilor de pe Facebook. Selectarea audiențelor private răspunde unei nevoi specifice: nu toate statusurile care sunt partajate sunt potrivite pentru toate contactele din agendă.

O noutate este de asemenea “cercul colorat” care apare în jurul profilului unei persoane care și-a actualizat recent statusul și pe care încă nu l-am vizualizat. Acesta este de fapt semnal imediat al unui nou status adăugat în ultimele câteva ore, care va fi vizibil în listele de chat, în listele de participanți la grupuri și în informațiile de contact.

Sursă: Antena 3

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor