Un nou Weekend pe Bulevardul Castanilor. Program

spectacole de teatru, demonstrații și competiții sportive pe Bulevard

Un nou Weekend pe Bulevardul Castanilor. Program. Ploieştenii sunt aşteptaţi în Weekend pe Bulevardul Castanilor”, în zilele de sâmbătă, 21 august a.c. și duminică, 22 august .

Municipalitatea ploieșteană a pregătit, pentru acest sfârșit de săptămână,  o serie de spectacole de teatru, demonstrații și competiții sportive.  

cel mai verde complex reziential

Clubul Sportiv Municipal Ploiești va organiza activități la care vor participa atât membrii clubului, cât și tineri dornici să facă sport, sub supravegherea antrenorilor secțiilor.

Târgul cu bunătăți și dichisuri” va fi din nou deschis. În cadrul acestuia comercianții să ne întâmpine cu dulcețuri, șerbet, turtă dulce, siropuri, limonadă, bunătăți apicole, delicii turcești, sau diferite produse tradiționale ori handmade. Duminică, ploieștenii vor putea gusta și un îndrăgit preparat al sezonului, înghețată artizanală cu arome naturale.

Sâmbătă, 21 august 2021, începând cu ora 10.00, pe scena amenajată la rondul II de pe Bulevardul Castanilor, Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești le va oferi micuților ploieșteni o reprezentație a producției Pecetea fermecată”, un spectacol plin de culoare, din care nu vor lipsi energia pozitivă și umorul.

În cursul aceleiași zile, de la ora 19.30, artiștii secției Teatrul de revistă Majestic” vă dau întâlnire la un spectacol-concert, în care ritmuri pline de energie se întrepătrund cu acorduri melancolice și cu scenete umoristice.

Totodată, duminică, 22 august 2021, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe Bulevardul Independenței (Castanilor), Grupul vocal „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești va susține un plăcut moment artistic.

Reamintim că, în perioada acestui eveniment, Bulevardul Independenței (Castanilor) va fi închis circulației autovehiculelor la sfârșit de săptămână, iar ploieștenii sunt invitați să petreacă timpul liber într-un mod agreabil, cu momente de bucurie și relaxare.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here