logo
RNTV Live

Walter Zenga revine în fotbal, anunțul a fost făcut de fostul antrenor al FCSB și Dinamo

walter-zenga-michela
Fălcescu Andreea

După ce a părăsit Cagliari în august 2020 și a rămas fără contract, Walter Zenga a ocupat rolul de analist TV în Italia în ultimii ani. Cu începere de la 1 iulie, el va prelua funcția de director tehnic la echipa Persita Tangerang, din prima ligă a Indoneziei.

Walter Zenga se angajează ca director tehnic în Indonezia


Noutatea a fost anunțată de către Walter Zenga într-un interviu acordat postului de televiziune Sky.

” Merg în Indonezia, unde voi fi director tehnic în următorii doi ani. Îmi voi schimba viața din nou, voi schimba tot. Acum am o altă perspectivă, o altă experiență și mă simt din ce în ce mai tânăr“, a afirmat italianul.

Echipa Persita Tangerang a terminat sezonul recent încheiat din Indonezia pe locul 9.
Walter Zenga și-a început cariera de antrenor la sfârșitul anilor ’90 în Statele Unite, la New England Revolution, iar în 2002 a sosit pentru prima dată în România, unde a antrenat FC Național. În sezonul 2004/2005, a devenit campion cu FCSB, iar doi ani mai târziu a petrecut aproape trei luni la rivala Dinamo.

În afara României, Zenga a lucrat la Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Gaziantepspor (Turcia), Catania, Palermo, Sampdoria, Crotone, Venezia, Cagliari (toate din Italia), Al Nassr Riyadh (Arabia Saudită), Al Nassr Dubai, Al Jazira, Al Shaab (Emiratele Arabe Unite) și Wolves (Anglia).

Sursa: sport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor