logo
RNTV Live

Vremea rea a închis mai multe drumuri în ţară. Vezi care este situaţia în această dimineaţă

Mihai Constantinescu

Vremea rea a închis mai multe drumuri în ţară. Vezi care este situaţia în această dimineaţă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, se circulă în condiții de iarnă pe multe artere rutiere din țară, în mai multe județe care se află sub cod portocaliu și galben de ninsori și viscol.

În județul Olt, 9 drumuri județene sunt închise din cauza ninsorii.

De asemenea, în județul Olt, pe DN 65 Jitaru-Valea Mare, este depusă zăpadă pe partea carosabilă, însă se acționează cu material antiderapant.

În județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt oprite manevrele în toate porturile.

În cursul nopții, pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, la kilometrul 53, în zona localității Corbii Mari, județul Dâmbovița, un ansamblu rutier a ieșit în decor, blocând banda de urgență și banda nr.1. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Circulația se desfășoară pe banda numărul doi. Se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în 45-60 de minute.

“Având în vederea atenționările meteorologice de vreme nefavorabilă, valabile până miercuri dimineață, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată condițiilor unui carosabil umed, alunecos sau acoperit cu zăpadă, să folosească în mod corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire și să păstreze o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în siguranţă”.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/persoana-din-prahova-dusa-in-carantina-fortata-pentru-ca-a-incalcat-masura-auto-izolarii-a-plect-la-cumparaturi/?fbclid=IwAR21bE84GH_YOh-6ChL2MI3iuSGVZIQrwFI2zNPRkIFdNdv7bibAODdzcH0

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor