logo
RNTV Live

Vremea de Paște. Prognoza meteo pentru Săptămâna Mare

pastele-catolic-2021-traditii-si-obiceiuri-respectate-cu-sfintenie-de-catolici
Ștefan Petre

Citește aici cum va fi vremea în perioada sărbătorilor pascale anul acesta. Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

În ultima săptămână din martie (20.03 – 27.03), valorile termice înregistrate vor fi peste media celor specifice pe întreg teritoriul țării. În perioada imediat următoare (27.03 – 03.04), temperaturile medii vor fi mai ridicate decât în mod normal doar în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea de Florii 2023

Pentru săptămâna 3 -10 aprilie 2023, conform meteorologilor, în zonele de sud-est vor fi înregistrate temperaturi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.

Vremea de Paște 2023

În Săptămâna Mare (10.04 – 15.04) și în ziua de Paște, 17 aprilie, se preconizează temperaturi ridicate față de cele normale înregistrate în anii precedenți. În extremitatea de sud-est a țării și în zona de sud, mediile temperaturilor vor ajunge la 13 grade Celsius.

Cât depsre precipitațiile din Săptămâna Mare și de Paște, acestea vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Sursă: Știrile Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor