logo
RNTV Live

FOTO/Vreme severă până la jumătatea săptămânii. Astăzi, la munte, rafale ce vor depăși 100…120 km/h

vreme severă
Mihai Constantinescu

Vreme severă

FOTO/Vreme severă până la jumătatea săptămânii. Astăzi, la munte, rafale ce vor depăși 100…120 km/h.

Potrivit ANM, astăzi, până în jurul orei 10.00, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și zona montană vântul va sufla cu putere. În regiunile vizate, vântul se va intensifica temporar, cu viteze de 55…65 km/h. Pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65…70 km/h. În zona montană vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale care pe creste vor depăși 100…120 km/h.

Îână pe 26 septembrie, ora 08.00 vremea va fi severă în toată ţara. Vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu rafale în general de 50…60 km/h și temporar va ploua la început în vest, în centru și în nord, apoi local și în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi precipitații mixte.
Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începând de marți (25 septembrie) se va resimți în toată țara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8…10 grade mai coborâte decât cele normale în această perioada a anului.
Notă: vremea rece va persista până spre sfârșitul săptâmânii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/hale-si-piete-tce-si-inspet-fac-angajari-lista-completa-a-locurilor-de-munca/

Sursa ANM

Foto cu carater ilustrativ

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor