logo
RNTV Live

Licitație: investiții de 40 de milioane de lei în școlile prahovene

masca-elevi
Andrei-Vlăduț Gușter

Licitație de 40 de milioane de lei organizată de Consiliul Județean (CJ) Prahova, văzută cu suspiciune. Subiectul noului proiect este legat de folosirea fondurilor europene pentru achiziționarea de măști și dezinfectanți pentru unitățile de învățământ din județ.

Ofertele concurente celei indicate de avertizorul de integritate au fost descalificate de către CJ Prahova. Din cauza existenței în caietul de sarcini a unor clauze considerate discriminatorii, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a fost nevoit să anuleze această licitație de două ori până în acest moment. De fiecare dată, Consiliul Județean Prahova a susținut legalitatea caietului de sarcini.

Luându-ne după datele publicate pe portalul achizițiilor publice, patru oferte au fost depuse pentru actuala procedură, demarată în noiembrie 2022 de Consiliul Județean Prahova (cele anterioare au fost anulate de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor în iunie și octombrie 2022).

Când vine vorba de noua licitație, se dorește achiziționarea de măști și dezinfectanți pentru mâini care să ajungă la 90.292 elevi, profesori și personal auxiliar din 190 de unități de învățământ care funcționează în județul Prahova, la bătaie fiind pusă suma de 39,7 milioane de lei.

Citește mai mult aici.

Sursă: edupedu.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor