Vreme geroasă şi precipitaţii! ANM a emis informare meteo

vreme geroasă
Avertizare meteo sursă foto Ora de Sibiu

Vreme geroasă şi precipitaţii! ANM a emis informare meteo care este valabilă în perioada 10 ianuarie, ora 10.00 – 12 ianuarie, ora 10.00.

În Oltenia și sudul Banatului vor fi precipitații moderate cantitativ (15…25 l/mp), la început predominant sub formă de ploaie, iar din noaptea de luni spre marți (10/11 ianuarie), treptat acestea se vor transforma în lapoviță și ninsoare și local se va depune strat de zăpadă. În grupele vestice ale Carpaților Meridionali și în Munții Banatului va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent.
Precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala local și în restul teritoriului, îndeosebi în noaptea de luni spre marți (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de marți (11 ianuarie).
Pe arii restrânse se va forma polei.
Vântul va prezenta intensificări în est și sud și pe arii mai restrânse în zona montană și în extremitatea de vest, trecător viscolind ninsoarea.  

Vreme geroasă şi precipitaţii!

cel mai verde complex reziential

În intervalul 11 – 14 ianuarie, vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopților și dimineților în vestul, nordul și centrul teritoriului și pe arii mai restrânse în rest.

Vezi şi https://republikanews.ro/fabrica-de-productie-a-mastilor…/

Vezi şi https://republikanews.ro/scandal-intr-o-parcare-din…/

Vezi şi https://republikanews.ro/moarte-suspecta-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ANM

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here