Vreme capricioasă! ANM a emis două avertizări de COD GALBEN

Vreme capricioasă! ANM a emis două avertizări de COD GALBEN

Meteorologii au emis două avertizări COD GALBEN de vreme capricioasă.

Prima dintre ele este valabilă astăzi, până la ora 21.00. Vor fi intensificări ale vântului, predominant ninsori la munte.

cel mai verde complex reziential

În dimineața zilei de marți (14 aprilie), în Banat și Crișana, apoi treptat și în cea mai mareparte a Transilvaniei, nordul Munteniei, Oltenia, iar din orele amiezii și în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…70 km/h.

Vântul va avea intensificări și la munte, unde se vor semnala precipitații mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile și rafalele vor depăşi 70…90 km/h, spulberând zăpada. Se va depune strat nou de zăpadă în nordul Carpaților Orientali și, mai ales pe creste, în restul masivelor montane.

Cea de-a doua avertizare este valabilă în perioada 14 aprilie, ora 21:00 – 15 aprilie, ora 06:00, când vor fi aşteptate  intensificări ale vântului.

În Dobrogea, sudul Moldovei și în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…75 km/h, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși 80…100 km/h, spulberând zăpada.

 Notă: În regiunile vestice, nordice și centrale se vor înregistra temperaturi minime predominant negative, astfel că pe arii relativ extinse se va semnala brumă și local îngheț la sol.

 

Vezi şi https://republikanews.ro/apia-efectueaza-plata-beneficiarilor-masurii-14-plati-privind-bunastarea-animalelor/?fbclid=IwAR2q5q7W1cxxHBEWPDIH_BjkVPfxZcwydo7LW2uwjEKA_aRNmvqWEjlORDs

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ANM

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here